Opis
ANIA Ciasteczka Babci Ani orkiszowe waniliowe
Masa netto: 100g
Producent: BioAnia
Ciasteczka babci Ani orkiszowe prosto z pieca wypiekane bez stosowania do wypieku tłuszczu, z najlepszych składników naturalnych. W 100% z mąki orkiszowej. Ciasto fermentowane- bezmleczne.
Składniki:
mąka orkiszowa 100%, woda, sól, wanilia 1% (ciasto fermentowane)
Produkt może zawierać śladowe ilości jaj, sezamu, orzechów i soi.
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna: | 1874 kJ/ 446 kcal |
Tłuszcz: | 13,1 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 10 g |
Węglowodany: | 74 g |
w tym cukry: | 6,4 g |
Białko: | 10 g |
Sól: | 1,3 g |
FPH Ania Grażyna Gregorczyk
Niepokalanej Panny Marii 103
31-589 Kraków
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.