Opis
IMBIR MARYNOWANY - RÓŻOWY- 200 g*50op/K
Masa netto:200
Producent: ASIAFOODS
Imbir różowy do sushi oraz potraw kuchni japońskiej i chińskiej. Nieco delikatniejszy i słodszy w smaku od swojego białego odpowiednika. Według medycyny Wschodu imbir wspomaga walkę z infekcjami i rozgrzewa. Imbir to przyprawa o licznych walorach smakowych. Pełni zasadniczą role podczas konsumpcji sushi - znakomicie oczyszcza kubki smakowe i dodatkowo zaostrza apetyt. Odświeża podniebienie i pozwala delektować się następną porcją sushi. Oryginalny dodatek do wielu potraw duszonych, smażonych i pieczonych.
- Oryginalny smak i wysoka jakość
- Doskonale oczyszcza kubki smakowe
- Rozgrzewa i wspomaga walkę z infekcjami
- Dodawać jako dodatek do sushi i sashimi – oczyszcza podniebienie między kęsami.
Może być stosowany także do sałatek, mięs, ryb i dań stir-fry dla podkreślenia smaku.
Gotowy do spożycia, bez konieczności dalszej obróbki.
Składniki:
Imbir (66,67%), Woda (30,01%), Sól (2,22%), Regulatory kwasowości: E260 (0,5%), E330 (0,5%), Substancja konserwująca: E202 (0,04%), Substancje słodzące: E951 (0,03%), E955 (0,01%), E954 (0,01%), Barwnik: E163 (0,01%)
Wartość odżywcza produktu w 100g:
| Wartość energetyczna: | 43 kJ / 10kcal |
| Tłuszcz: | 0 |
| w tym kwasy tłuszczowe: | 0 |
| Węglowodany: | 1,5 |
| W tym cukry: | 0 |
| Błonnik: | 2 |
| Białko: | 0 |
| Sól: | 3,1 |
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Kraj pochodzenia: Chiny
Producent: LAIWU MANHING VEGETABLES FRUITS AND PROVISIONS PROCESSING CO., LTD. – No 8, Wanxing Road, Yangzhuang, Laiwu Shandong, China
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.