Opis
Grzyby suszone Mun cięte
Masa netto:50g
Producent: Asia Kitchen
Grzyby mun, znane również jako muer, to niezwykle popularny dodatek do potraw kuchni Dalekiego Wschodu. Wyróżniają się charakterystyczną chrupkością. Stosowane głównie do dań
z woka – stir-fry, gulaszów, zup i sałatek znakomicie urozmaicają smak i wygląd. Smakowity, lekki, egzotyczny aromat i pyszna chrupka konsystencja wspaniale wzbogacają potrawy. Doskonale pasują do ostrych przypraw, sosu sojowego, curry oraz czosnku.
Składniki:
100% grzyby mun
Wartość odżywcza produktu w 100g:
| Wartość energetyczna: | 1196kJ/286kcal |
| Tłuszcz: | 1,4g |
| w tym kwasy tłuszczowe: | 0g |
| Węglowodany: | 42,8g |
| W tym cukry: | 0g |
| Błonnik: | 2g |
| Białko: | 11,3g |
| Sól: | 0g |
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od słońca.
Kraj pochodzenia: Chiny
Producent: Asia Kitchen ul. Julianowska 37A, 05-500 Piaseczno www.asiakitchen.pl
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.