Opis
Mąka do tempury Ottogi
Masa netto:500g
Producent: Asia Kitchen
Wyjątkowa, precyzyjnie odmierzona mieszanka mąk i przypraw, gotowa do przygotowania idealnego japońskiego tradycyjnego dania jakim jest TEMPURA.
Składniki:
mąka pszenna, skrobia kukurydziana, sproszkowany ryż, proszek do pieczenia, sól, sproszkowany prażony ryż, czosnek, pieprz czarny mielony, barwnik naturalny: ryboflawina.
pszenica
Wartość odżywcza produktu w 100g:
Wartość energetyczna: | 1443kJ/345kcal |
Tłuszcz: | 1g |
w tym kwasy tłuszczowe: | 0g |
Węglowodany: | 78g |
W tym cukry: | 2g |
Błonnik: | |
Białko: | 7g |
Sól: | 2,45g |
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od słońca.
Kraj pochodzenia: Korea Południowa
Producent: Asia Kitchen ul. Julianowska 37A, 05-500 Piaseczno www.asiakitchen.pl
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.