Opis
Ocet ryżowy
Masa netto:150ml
Producent: Asia Kitchen
Ocet ryżowy to produkt, bez którego trudno sobie wyobrazić kuchnię azjatycką. Jak sama nazwa wskazuje otrzymywany jest on na bazie ryżu, dzięki czemu posiada znacznie delikatniejszy smak niż tradycyjne octy europejskie (winny czy balsamiczny). To podstawa do przygotowania tradycyjnych azjatyckich dań słodko-kwaśnych, nieodłączny składnik sushi, ale także dodatek do jarzyn, ryb, owoców morza czy duszonych mięs.
Składniki:
woda, ryż 30 %
Wartość odżywcza produktu w 100g:
Wartość energetyczna: | 63kJ/15kcal |
Tłuszcz: | 0g |
w tym kwasy tłuszczowe: | 0g |
Węglowodany: | 0,35g |
W tym cukry: | 0,2g |
Błonnik: | |
Białko: | 0,2g |
Sól: | 0,18g |
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od słońca.
Kraj pochodzenia: Chiny
Producent: Asia Kitchen ul. Julianowska 37A, 05-500 Piaseczno www.asiakitchen.pl
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.