Opis
Panierka Panko
Masa netto:200g
Producent: Asia Kitchen
Panierka panko to japońska panierka, która nadaje potrawom chrupiącą i złocistą skorupkę. Jest idealna do panierowania mięsa, ryb, owoców morza i warzyw, jak również do smażenia w głębokim tłuszczu lub na patelni. Może być również wykorzystywana jako dodatek do zapiekanek, pulpetów, czy nawet jako spoiwo w farszach.
Składniki:
mąka pszenna, cukier, sól, margaryna, drożdże.
pszenica
Wartość odżywcza produktu w 100g:
Wartość energetyczna: | 1520kJ/362kcal |
Tłuszcz: | 1g |
w tym kwasy tłuszczowe: | 0,6g |
Węglowodany: | 72 |
W tym cukry: | 0,1g |
Błonnik: | |
Białko: | 15g |
Sól: | 0g |
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od słońca.
Kraj pochodzenia: Chiny
Producent: Asia Kitchen ul. Julianowska 37A, 05-500 Piaseczno www.asiakitchen.pl
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.