Opis
Pasta Curry żółta
Masa netto:400g
Producent: Asia Kitchen
Pasta curry żółta od Asia Kitchen to łagodniejsza odmiana tajskiej pasty curry, stworzona z myślą o delikatniejszych daniach o głębokim smaku. Opakowanie 400g umożliwia przygotowanie wielu potraw, idealnie nadających się do kuchni domowej i profesjonalnej. Zastosowanie i inspiracje kulinarne Pasta curry żółta jest idealna do potraw z warzywami, kurczakiem, rybami i owocami morza. Doskonale komponuje się z mleczkiem kokosowym, tworząc kremowe curry o łagodnym smaku. Dlaczego warto wybrać pastę curry żółtą od Asia Kitchen? Jej delikatniejszy smak i aromat sprawiają, że pasta ta jest świetna do przygotowania łagodniejszych wersji tajskich dań curry.
Składniki:
Trawa cytrynowa 25%, szalotka 17%, sól 15%, galangal 15%, czosnek, suszone czerwone chili, kurkuma, curry w proszku, limonka kaffir, kolendra w proszku, regulator kwasowości: kwas cytrynowy
Wartość odżywcza produktu w 100g:
Wartość energetyczna: | 347kJ/83kcal |
Tłuszcz: | 0,5g |
w tym kwasy tłuszczowe: | 0,1g |
Węglowodany: | 17g |
W tym cukry: | 2g |
Błonnik: | |
Białko: | 2,1g |
Sól: | 16,8g |
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od słońca.
Kraj pochodzenia: Tajlandia
Producent: Asia Kitchen ul. Julianowska 37A, 05-500 Piaseczno www.asiakitchen.pl
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.