ASIA KITCHEN Pasta Gochujang SEMPIO 1kg

Oznaczenia
Kod kreskowy
8801005171465
Kod PCN
2103909000
Logistyka
Jednostka podstawowa
szt.
Waga
1.2 kg
Cechy
Flagi:
Opis

Pasta Gochujang


Masa netto:1000kg
Producent: Sempio
Pasta gochujang to jeden z kluczowych, niezastąpionych składników do dań kuchni koreańskiej. Powstała z ostrych papryczek chili, fermentowanej soi i kleistego ryżu, wyróżnia się kompleksowością smaku, łączącą w sobie wytrawność i subtelną słodycz suszonej papryki, intensywną ostrość oraz mnóstwo umami. Gęsta i aromatyczna, stanowi znakomity dodatek smakowy do potraw gotowanych, smażonych i pieczonych oraz wszelkich sosów, dipów i dressingów. Już niewielka ilość nada daniom wyjątkowego charakteru, dodając odpowiedniej pikantności oraz działając jako naturalny wzmacniacz smaku.

Pasta gochujang to niezbędny element wielu najsłynniejszych, koreańskich potraw. Nie może jej zabraknąć w kluseczkach tteokbokki, słodko-pikantnym yangneyom chicken czy bogatym bibimbap. Pasta paprykowa to idealny dodatek do dań mięsnych, zup i dań duszonych. Dla miłośników ostrych przypraw pasta gochujang jest niezastąpiona.

Składniki:
Fermentowana pasta ryżowa (ryż, woda, sól), syrop glukozowy, ostra papryka w proszku 11%, woda, pasta z soi fermentowanej (woda, soja, sól), alkohol, sól, ekstrakt z pszenicy, mieszanka przypraw z soją (woda, sól, soja, gluten pszenny, alkohol, ekstrakt z drożdży, maltodekstryna), ekstrakt z czosnku
pszenica, soja, ryby
Wartość odżywcza produktu w 100g:
Wartość energetyczna:986kJ/233kcal
Tłuszcz: 2,2g
w tym kwasy tłuszczowe: 0,5g
Węglowodany: 42,2g
W tym cukry: 25,2g
Błonnik:
Białko: 5g
Sól: 6,6g


Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od słońca.

Kraj pochodzenia: Korea Południowa
Producent: Asia Kitchen ul. Julianowska 37A, 05-500 Piaseczno www.asiakitchen.pl
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.
© SolEx B2B