Opis
Ryż do sushi Haruka
Masa netto:1000g
Producent: Asia Kitchen
Ryż kleisty, krótkoziarnisty (short grain) najwyższej jakości. W kartonowym opakowaniu znajdziemy dwie porcje ryżu pakowane próżniowo, po 500g każda. Ryż Haruka, produkowany we Włoszech zgodnie z zachowaniem tradycyjnych metod to jeden z najlepszych i najsmaczniejszych, szeroko cenionych ryżów do sushi i dań kuchni japońskiej na świecie. Po ugotowaniu staje się idealnie lepki i puszysty, dzięki czemu jest wygodny do spożywania pałeczkami, a do tego łatwo się formuje.
Składniki:
100% ziarna ryżu
Wartość odżywcza produktu w 100g:
Wartość energetyczna: | 1467kJ/346kcal |
Tłuszcz: | 0,9g |
w tym kwasy tłuszczowe: | 0,2g |
Węglowodany: | 78g |
W tym cukry: | <0,5g |
Błonnik: | |
Białko: | 5,9g |
Sól: | <0,01g |
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od słońca.
Kraj pochodzenia: Włochy
Producent: Asia Kitchen ul. Julianowska 37A, 05-500 Piaseczno www.asiakitchen.pl
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.