Opis
Sos sojowy ciemny bezglutenowy
Masa netto:500ml
Producent: Asia Kitchen
Sos sojowy ciemny – naturalnie warzony, powstaje dzięki dodaniu karmelu do sosu jasnego i poddaniu go ponownej fermentacji. Dzięki swojej ciemnej barwie nadaje potrawom złocisty kolor oraz urozmaica ich smak. Polecany do potraw kuchni chińskiej i tajskiej jako dodatek smakowy do zup
i makaronów. Używany także do wołowiny, wieprzowiny, potraw duszonych i pieczeni.
– bez: GMO, konserwantów, glutenu;
Składniki:
nasiona soi 36%, woda, sól, cukier.
soja
Wartość odżywcza produktu w 100g:
Wartość energetyczna: | 252kJ/57kcal |
Tłuszcz: | 0g |
w tym kwasy tłuszczowe: | 0g |
Węglowodany: | 9,3g |
W tym cukry: | 2,2g |
Błonnik: | |
Białko: | 4,5g |
Sól: | 17g |
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od słońca.
Kraj pochodzenia: Chiny
Producent: Asia Kitchen ul. Julianowska 37A, 05-500 Piaseczno www.asiakitchen.pl
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.