Opis
Sos sojowy Sushi Premium bezglutenowy
Masa netto:150ml
Producent: Asia Kitchen
Sos sojowy Premium – idealny do sashimi, jak i do przyprawiania zupy miso, udonu, czy też innych dań kuchni japońskiej. Naturalnie warzony.
Bez: GMO, konserwantów, glutenu;
Składniki:
nasiona soi 52%, woda, sól, cukier.
soja
Wartość odżywcza produktu w 100g:
Wartość energetyczna: | 194kJ/47kcal |
Tłuszcz: | 0g |
w tym kwasy tłuszczowe: | 0g |
Węglowodany: | 10,5g |
W tym cukry: | 2,5g |
Błonnik: | |
Białko: | 6,3g |
Sól: | 15g |
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od słońca.
Kraj pochodzenia: Chiny
Producent: Asia Kitchen ul. Julianowska 37A, 05-500 Piaseczno www.asiakitchen.pl
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.