Opis
Wasabi chrzan w proszku
Masa netto:100g
Producent: Asia Kitchen
Wasabi używa się w Japonii głównie do sushi, sashimi i wszelkich potraw z rybami. Poza tym idealnie komponuje się z mięsem czerwonym, wędlinami, białą kiełbasą, jajkiem, w surówkach, zupach, sosach ciepłych i zimnych, z sosem sojowym, majonezem czy jogurtem. Jednak biorąc pod uwagę formę sproszkowaną – był, jest i będzie – wykorzystywany głównie do sushi.
Składniki:
chrzan w proszku (87,6292%), musztarda w proszku (10%), skrobia kukurydziana 2%, kwas cytrynowy (0,3 %), witamina C (0,07%), barwnik (E133)(0,0002%), kurkuma (0,0006%).
gorczyca
Wartość odżywcza produktu w 100g:
Wartość energetyczna: | 1573kJ/376kcal |
Tłuszcz: | 9,47g |
w tym kwasy tłuszczowe: | 1,19g |
Węglowodany: | 57,4g |
W tym cukry: | 22,7g |
Błonnik: | 9,4g |
Białko: | 14,5g |
Sól: | 0,1g |
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od słońca.
Kraj pochodzenia: Chiny
Producent: Asia Kitchen ul. Julianowska 37A, 05-500 Piaseczno www.asiakitchen.pl
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.