Opis
Herbata - English Breakfast saszetki
Masa netto:200g
Producent: Basilur
Czarna herbata cejlońska, bez dodatków. Typowa herbata śniadaniowa, mocna i intensywna w smaku, aromatyczna o ciemnobrązowym kolorze naparu.
Łyżeczkę herbaty zalać gorącą wodą o tempraturze pomiędzy 70 st. C a 80 st. C. Czas parzenia powinien wynosić od 3 do 5 minut. Liście zielonej herbaty można parzyć dwu- lub trzykrotnie. Pierwsze parzenie powinno trwać ok. 3 min, a każde następne wydłużamy o 1 min
Składniki:
Wartość odżywcza produktu w 100g:
Wartość energetyczna: | |
Tłuszcz: | |
w tym kwasy tłuszczowe: | |
Węglowodany: | |
W tym cukry: | |
Błonnik: | |
Białko: | |
Sól: | |
przechowywać w chłodnym pomieszczeniu o wilgotności nie wyższej niż 70%.
Kraj pochodzenia: Sri Lanka
Producent: Basilur ul. Targowa 9B, 05-100 Nowy Dwór Mazowiecki
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.