Opis
Bułki białe bez dodatku cukrów 140g
Masa netto:140g
Producent: Bezgluten
Odkryj zalety bułek białych bez dodatku cukrów bezglutenowych o wadze 140 g, doskonałych dla osób dbających o swoje zdrowie i poszukujących smacznych alternatyw dla tradycyjnych wypieków. Produkt od Bezgluten stanowi idealny wybór dla każdego, kto zmaga się z nietolerancją glutenu. Składniki te zapewniają lekkostrawność, co jest kluczowe dla diety bezglutenowej. Zastosowany olej rzepakowy, będący źródłem nienasyconych kwasów tłuszczowych, wspiera układ sercowo-naczyniowy. Obecność błonników z korzenia cykorii i babki jajowatej potęguje uczucie sytości oraz wpływa korzystnie na układ trawienny. Wybierając produkty Bezgluten, możesz być pewien, że stawiasz na jakość i zdrowie.
Zalecane do podgrzania: temperatura 200 stopni przez okres 5 minut
Składniki:
Składniki: Skrobie 26% (kukurydziana, ryżowa), woda, mąki 18% (ryżowa, kukurydziana), olej roślinny (rzepakowy), substancje zagęszczająca: guma ksantanowa, hydroksypropylometyloceluloza, guma guar; błonniki: z korzenia cykorii, babki jajowatej; drożdże, sól.
Wartość odżywcza produktu w 100g:
Wartość energetyczna: | 1095 kJ/260 kcal |
Tłuszcz: | 5,9g |
w tym kwasy tłuszczowe: | 0,5g |
Węglowodany: | 46g |
W tym cukry: | 0,2g |
Błonnik: | 7g |
Białko: | 2,3g |
Sól: | 1,2g |
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Kraj pochodzenia: Polska
Producent: Bezgluten sp. Z o. o. Posądza 128, 32-104 Koniusza
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.