BEZGLUTEN Ciasto drożdżowe z kruszonką bezglutenowe 200g

Cena widoczna po zalogowaniu.
Oznaczenia
Kod kreskowy
5906688231314
Kod PCN
1905908000
Logistyka
Jednostka podstawowa
szt.
Waga
0.23 kg
Cechy
Flagi:
Opis

BEZGLUTEN Ciasto drożdżowe z kruszonką bezglutenowe 200g


Masa netto:200g
Producent: Bezgluten
Puszyste, delikatne i pełne smaku ciasto drożdżowe -z dodatkiem soczystych rodzynek oraz chrupiącej, złocistej kruszonki. Ciasto nie zawiera glutenu ani laktozy, przygotowane jest bez oleju palmowego i skrobi pszennej, a dodatkowo stanowi źródło błonnika. Idealne jako słodka przekąska do kawy, herbaty czy na drugie śniadanie – gotowe, by cieszyć się nim w każdej chwili.
Produkt gotowy do spożycia.
Składniki:
Ciasto 95 %: masa jajowa pasteryzowana, skrobia kukurydziana, cukier, mąka ryżowa, olej roślinny (rzepakowy), woda, rodzynki 6,5 % (zawiera: dwutlenek siarki), drożdże, białko ziemniaczane, substancje zagęszczające: guma ksantanowa, hydroksypropylometyloceluloza; substancje spulchniające: difosforany, węglany sodu; aromat, błonnik z babki jajowatej (Plantago ovata), substancja konserwująca: propionian wapnia. Kruszonka 5 %: mąka ryżowa, margaryna (oleje i tłuszcze roślinne / olej rzepakowy, całkowicie uwodorniony olej rzepakowy/, woda, emulgatory: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, estry kwasów tłuszczowych i poliglicerolu; sól (0,4 %), regulator kwasowości: kwas cytrynowy; aromat), cukier.Odpowiednie dla osób nietolerujących glutenu.

Wartość odżywcza produktu w 100g:
Wartość energetyczna:1140 kJ/ 271 kcal
Tłuszcz: 8,7g
w tym kwasy tłuszczowe: 1,1g
W��glowodany: 41g
W tym cukry: 17g
Błonnik: 3,6g
Białko: 5,4g
Sól: 0,31g


Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Kraj pochodzenia:
Producent: Bezgluten Sp. z o.o.
Posądza 128
32-104 Koniusza
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.
© SolEx B2B