Opis
Ocet jabłkowy BIO 5%
Masa netto:500 ml
Producent: BIO FOOD / Żywność ekologiczna Bio Food Sp. z o.o.
Otrzymany przez naturalną biologiczną fermentację octową z wina cydrowego ekologicznego. Niepasteryzowany, niefiltrowany. Bez dodatku wody. Naturalnie mętny.
Do bezpośredniego spożycia
Składniki:
ekologiczny ocet jabłkowy 5%
brak
Wartość odżywcza produktu w 100g:
Wartość energetyczna: | 96 kJ/22kcal |
Tłuszcz: | 0g |
w tym kwasy tłuszczowe: | 0g |
Węglowodany: | 1g |
W tym cukry: | 0g |
Błonnik: | |
Białko: | 0g |
Sól: | 0g |
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Kraj pochodzenia: Polska
Producent: Żywność Ekologiczna Bio Food Sp. z o.o 87-408 Ciechocin ul Ciechocin 32
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.