Opis
Cukier kokosowy BIO 250g
Masa netto:250g
Producent: BioLife
Cukier kokosowy jest pozyskiwany z nektaru kwiatów palmy kokosowej. Jest to nierafinowany, brązowy cukier o intensywnym, słodkim karmelowym smaku. W odróżnieniu od cukru białego buraczanego, posiada dużo niższy indeks glikemiczny ( ig=35 )
Składniki:
Cukier kokosowy ekologiczny
Produkt zawiera gluten. Może zawierać sezam, soję oraz orzechy.
Wartość odżywcza produktu w 100g:
Wartość energetyczna: | 1602 kj / 377 kcal |
Tłuszcz: | 0,4g |
w tym kwasy tłuszczowe: | 0g |
Węglowodany: | 93g |
W tym cukry: | 90g |
Błonnik: | |
Białko: | 0g |
Sól: | 0,9g |
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Kraj pochodzenia: Indonezia
Producent: BioLife sp. z o.o. ul. Miodowa 17, 17-100 Bielsk Podlaski
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.