Opis
Fasolka KIDNEY BIO
Masa netto: 400g
Producent: BioLife
Ekologiczna Fasolka Kidney jest bardzo dobrym źródłem białka roślinnego. Często używana jako dodatek do zup, sosów, sałatek. Popularna w kuchni amerykańskiej i meksykańskiej. Główny składnik popularnego CHILLI CON CARNE. Sposób przygotowania: Przed ugotowaniem namaczać co najmniej 12 godzin. Gotować do uzyskania miękkości.
Składniki:
Fasolka Kidney ekologiczna 100%
Produkt może zawierać śladowe ilości sezamu, soi, orzechów i produktów zawierających gluten.
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna: | 1170 kJ / 279 kcal |
Tłuszcz: | 0,3 g |
Węglowodany: | 29 g |
Białko: | 26 g |
BioLife Sp. z o.o
17-100 Bielsk Podlaski
Miodowa 17
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.