Opis
Mąka kukurydziana BIO
Masa netto: 500g
Producent: BioLife
Ekologiczną mąkę kukurydzianą otrzymuje się w wyniku zmielenia ziaren kukurydzy.
Wykorzystywana jako substytut mąki pszennej dla osób unikających glutenu. Doskonale sprawdzi się w diecie osób starszych i dzieci, ponieważ jest lekkostrawna i dostarcza dużo energii. Używana do wypieku ciast, ciasteczek, tradycyjnej tortilli, naleśników, omletów i panierowania.
Składniki:
mąka kukurydziana, ekologiczna 100%.
Produkt może zawierać śladowe ilości sezamu, soi, orzechów i produktów zawierających gluten.
BioLife Sp. z o.o
17-100 Bielsk Podlaski
Miodowa 17
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.