Opis
Passata pomidorowa BIO
Masa netto:680 g
Producent: BioLife
Passata pomidorowa firmy BioLife to ekologiczny produkt pochodzący prosto ze słonecznej Itali. Passata jest podstawowym składnikiemwielu dań kuchni wloskiej. Wykorzystywana przede wszystkim do dań na bazie makaronu, pizzy ale i nie tylko. Bardzo często wykorzystywana jest w innych kuchniach jako dodatek do zup, zapiekanek, mięsa, ryby czy też warzyw.
Składniki:
pomidory Bio
Wartość odżywcza produktu w 100g:
Wartość energetyczna: | 128 kJ 31kcal |
Tłuszcz: | 0,5 g |
w tym kwasy tłuszczowe: | 0,3 g |
Węglowodany: | 4,5 g |
W tym cukry: | 3,3 g |
Błonnik: | |
Białko: | 1,4 g |
Sól: | 0,03 g |
Przed użyciem każdorazowo wstrząsnąć. Produkt pasteryzowany. Zawiera naturalnie występujace cukry. Po otwarciu przechowywac w lodówce i spożyć w przeciągu 3-4 dni.
Kraj pochodzenia: Włochy
Producent: BioLife sp. z o.o. ul. Miodowa 17, 17-100 Bielsk Podlaski
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.