Opis
Sardynki w pikantnej oliwie
Masa netto:120g
Producent: Bon Apetit
Wyśmienite portugalskie sardynki w pikantnej oliwie z oliwek, łowione w wodach Atlantyku. Sardynki Bon Appetit zadowolą nawet najbardziej wymagających konsumentów. Znak towarowy Bon Appetit słynie z wysokiej jakości ekskluzywnych przetworów rybnych, w szczególności tuńczyków i sardynek. Marka należy do firmy COFACO AÇORES, która posiada swe zakłady przetwórcze na wyspach archipelagu Azorów na środku Oceanu Atlantyckiego. Wody opływające ten niewielki archipelag charakteryzują? się czystością?, zupełnie nieporównywalną? ze stanem wód w pobliżu kontynentów czy też w morzach zamkniętych. W tychże azorskich wodach łowione są miedzy innymi tuńczyki i sardynki.
Do spożycia bezpośredniego
Składniki:
sardynki (70%), oliwa z oliwek (28,4%), sól, pikantne papryczki chili (0,5%), naturalny aromat chili.
Wartość odżywcza produktu w 100g:
Wartość energetyczna: | 855kJ/205kcal |
Tłuszcz: | 12g |
w tym kwasy tłuszczowe: | 2,6g |
Węglowodany: | 1g |
W tym cukry: | 1g |
Błonnik: | |
Białko: | 23g |
Sól: | 0,5g |
Przechowywać w chłodnym i zacienionym miejscu
Kraj pochodzenia: Portugalia
Producent: VIANDS SP. ZO.O. ul. Spółdzielcza 3, 05-600 Grójec
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.