Opis
Barszcz czerwony kiszony
Masa netto:240 g
Producent: Bracia Piskorkowie Adam i Antoni
Barszcz czerwony kiszony powstaje w procesie kikunastodniowej fermentacji ze świeżych buraków, polskiego czosnku oraz soli kłodawskiej. Następnie produkt jest poddawany procesowi pasteryzacji. Zawiera wyłącznie naturalne składniki i jest produkowany bez konserwantów i sztucznych dodatków.
Składniki:
woda, burak ćwikłowy, zagęszczony sok z buraka czerwonego, sól, czosnek
; Alergeny:
Wartość odżywcza produktu w 100g:
| Wartość energetyczna: | 908 kJ/214 kcal |
| Tłuszcz: | 0,1g |
| w tym kwasy tłuszczowe: | 0g |
| Węglowodany: | 51,3g |
| W tym cukry: | 50,3g |
| Błonnik: | |
| Białko: | 1,9g |
| Sól: | 5,132g |
Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu.
Kraj pochodzenia: Polska
Producent: Manufaktura Żuru i Barszczu Spólka z ograniczoną odpowiedzialnością ul. Oświęcimska 65, 32-651 Nowa Wieś
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.