Opis
Mąka pszenna typu 00 do wypieków o długiej fermentacji
Masa netto:1000g
Producent: Molino Caputo
Włoska mąka pszenna typ 00 Cuoco jest dedykowana wypiekom o długiej fermentacji. Czas dojrzewania 18-24h. Świetna mąka na pizze, które są robione min. dzień przed dniem wypieku. Dedykowana jest dla osób ceniących jakość i produkty na najwyższym poziomie.
Składniki:
Mąka pszenna typu 00
Gluten. Może zawierać śladowe ilości soi i gorczycy
Wartość odżywcza produktu w 100g:
Wartość energetyczna: | 352 |
Tłuszcz: | 1,5g |
w tym kwasy tłuszczowe: | 0,3g |
Węglowodany: | 70g |
W tym cukry: | 1g |
Błonnik: | 3g |
Białko: | 13g |
Sól: | 0,018g |
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu
Kraj pochodzenia: Włochy
Producent: Antimo Caputo srl Corso San Giovanni a Teduccio, 55 - 80146 Naples Włochy
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.