CAPUTO Mąka Cuoco 1 kg

Oznaczenia
Kod kreskowy
8014601026354
Kod PCN
1101001500
Logistyka
Jednostka podstawowa
szt.
Waga
1.1 kg
Cechy
Flagi:
Opis

Mąka pszenna typu 00 do wypieków o długiej fermentacji


Masa netto:1000g
Producent: Molino Caputo
Włoska mąka pszenna typ 00 Cuoco jest dedykowana wypiekom o długiej fermentacji. Czas dojrzewania 18-24h. Świetna mąka na pizze, które są robione min. dzień przed dniem wypieku. Dedykowana jest dla osób ceniących jakość i produkty na najwyższym poziomie.

Składniki:
Mąka pszenna typu 00
Gluten. Może zawierać śladowe ilości soi i gorczycy
Wartość odżywcza produktu w 100g:
Wartość energetyczna:352
Tłuszcz: 1,5g
w tym kwasy tłuszczowe: 0,3g
Węglowodany: 70g
W tym cukry: 1g
Błonnik: 3g
Białko: 13g
Sól: 0,018g


Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu

Kraj pochodzenia: Włochy
Producent: Antimo Caputo srl Corso San Giovanni a Teduccio, 55 - 80146 Naples Włochy
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.
© SolEx B2B