Opis
Mąka pszenna typu 00 do makaronu i pierogów oraz gnocchi
Masa netto:1000g
Producent: Molino Caputo
Caputo Pasta fresca e gnocchi to włoska, elastyczna mąka pszenna o wysokiej zawartości białka.
Jest idealna do wyrobu makaronów i gnocchi, jak również innych, mącznych potraw.
Ta mąka z wysokiej jakości skrobią i mocnym glutenem sprawia, że ciasto łatwo się wyrabia.
Składniki:
Mąka pszenna typu 00
Gluten. Może zawierać śladowe ilości soi i gorczycy
Wartość odżywcza produktu w 100g:
Wartość energetyczna: | 351 |
Tłuszcz: | 1g |
w tym kwasy tłuszczowe: | 1g |
Węglowodany: | 72g |
W tym cukry: | 1g |
Błonnik: | 2g |
Białko: | 12,5g |
Sól: | 0,017g |
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu
Kraj pochodzenia: Włochy
Producent: Antimo Caputo srl Corso San Giovanni a Teduccio, 55 - 80146 Naples Włochy
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.