Opis
Mąka pszenna typu 0
Masa netto:1000g
Producent: Molino Caputo
Mąka Caputo Manitoba Oro to mąka włoska typu ""0"" z najwyższą zawartością białka, a zredukowaną ilością glutenu i skrobi. Nazwa naszej mąki pochodzi od ziarna pszenicy uprawianego w Kanadzie
Składniki:
Mąka pszenna typu 0
Gluten. Może zawierać śladowe ilości soi i gorczycy
Wartość odżywcza produktu w 100g:
Wartość energetyczna: | 350 |
Tłuszcz: | 1,5g |
w tym kwasy tłuszczowe: | 1,5g |
Węglowodany: | 69g |
W tym cukry: | 1g |
Błonnik: | 3g |
Białko: | 14g |
Sól: | 0,016g |
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu
Kraj pochodzenia: Włochy
Producent: Antimo Caputo srl Corso San Giovanni a Teduccio, 55 - 80146 Naples Włochy
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.