Opis
Mąka pszenna typu 0 do pizzy i foccaci
Masa netto:5000g
Producent: Molino Caputo
Mąka Caputo Nuvola to włoska mąka pszenna typu ""0"". Lekkie ciasta duże „dziury”. Doskonałe napowietrzenie pizzy, a przy tym chrupiące rogi ciasta. Jest idealna do tworzenia lekkich ciast z pęcherzykami powietrza. Zapewnia ciastom miękkość i objętość.
Składniki:
Gluten. Może zawierać śladowe ilości soi i gorczycy
Wartość odżywcza produktu w 100g:
Wartość energetyczna: | 352 |
Tłuszcz: | 1g |
w tym kwasy tłuszczowe: | 1g |
Węglowodany: | 72g |
W tym cukry: | 1g |
Błonnik: | 3g |
Białko: | 12,5g |
Sól: | 0,006g |
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu
Kraj pochodzenia: Włochy
Producent: Antimo Caputo srl Corso San Giovanni a Teduccio, 55 - 80146 Naples Włochy
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.