Opis
Mąka pszenna typu 00 do pizzy
Masa netto:1000g
Producent: Molino Caputo
Mąka Pizzeria typu 00 Caputo to rewelacyjna mąka pochodząca z Włoch dedykowana pizzy neapolitańskiej. Jest tak drobno mielona, że wygląda jak śnieżny pył. To mąka z elastycznym glutenem najlepsza do ciasta, które wymaga długiej fermentacji.
Składniki:
Mąka pszenna typy 00
Gluten. Może zawierać śladowe ilości soi i gorczycy
Wartość odżywcza produktu w 100g:
Wartość energetyczna: | 354 |
Tłuszcz: | 1g |
w tym kwasy tłuszczowe: | 0,2g |
Węglowodany: | 72g |
W tym cukry: | 1g |
Błonnik: | 3g |
Białko: | 12,5g |
Sól: | 0,006g |
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu
Kraj pochodzenia: Włochy
Producent: Antimo Caputo srl Corso San Giovanni a Teduccio, 55 - 80146 Naples Włochy
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.