Opis
Mąka pszenna semolina durum
Masa netto:1000g
Producent: Molino Caputo
Mąka Semola ma bursztynowy kolor i jest bardzo dobrą alternatywą dla mąki kukurydzianej. Używana jest do produkcji makaronów, pieczywa oraz idealnie nadaje się do podsypywania np. pizzy. Dzięki niej potrawy mają piękny kolor i cudowny zapach.
Składniki:
Mąka semolina z pszenicy durum
Gluten. Może zawierać śladowe ilości soi i gorczycy
Wartość odżywcza produktu w 100g:
Wartość energetyczna: | 335 |
Tłuszcz: | 1,5g |
w tym kwasy tłuszczowe: | 0,3g |
Węglowodany: | 68g |
W tym cukry: | 1g |
Błonnik: | 3,5g |
Białko: | 13g |
Sól: | 0,005g |
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu
Kraj pochodzenia: Włochy
Producent: Antimo Caputo srl Corso San Giovanni a Teduccio, 55 - 80146 Naples Włochy
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.