Opis
FRUPP Jabłko - baton liofilizowany
Masa netto: 9g
Producent: Celiko
Baton jabłkowy zawiera aż 28% błonnika.
BEZ dodatku CUKRU!
Bez dodatku tłuszczu i soli!
Wartość energetyczna jednej porcji (1 batonu) to zaledwie 34 kcal!
Pyszna i zdrowa przekąska będąca alternatywą dla wysokokalorycznych słodyczy.
Produkt bezglutenowy (PL-064-084)
Składniki:
jabłka (30%), zagęszczone soki i ekstrakty owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, ekstrakt jabłkowy, zagęszczony sok jabłkowy), inulina, maltodekstryna, substancja żelująca:pektyny.
Produkt może zawierać alergen: dwutlenek siarki.
Produkt szczelnie zamknięty przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Spożyć bezpośrednio po otwarciu.
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna: | 1423 kJ / 338 kcal |
Tłuszcz: | 0,2 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 0 g |
Węglowodany: | 69 g |
w tym cukry: | 51 g |
Błonnik: | 28 g |
Białko: | 0,7 g |
Sól: | 0,02 g |
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.