CELIKO Mieszanka mączna ciasto drożdżowe 200g

Oznaczenia
Kod kreskowy
5900038001022
Kod PCN
1901200000
Logistyka
Jednostka podstawowa
szt.
Waga
0.21 kg
Opis
Ciasto drożdżowe bezglutenowe
Masa netto: 200 g
Producent: Celiko

Pyszne Ciasto drożdżowe Celiko.

Świetnie nadaje się do przygotowania słodkich ciast drożdżowych - ciast z owocami, bab i babeczek, drożdżówek, pączków, racuchów.

Produkowane z wysokiej jakości składników, zgodnie z zasadami produkcyjnymi gwarantującymi deklarowany skład czynników alergennych (np. glutenu).

Produkt bezglutenowy (PL-064-024)

Bezglutenowe ciasta i chleby do wypiekania CELIKO to mieszanki produkowane z wysokiej jakości składników, zgodnie z reżimem produkcyjnym gwarantującym deklarowany skład czynników alergennych (np. gluten i fenyloalanina).
Firma CELIKO jako pierwsza firma w Polsce – już w 1984 roku - uruchomiła produkcję pełnej gamy mieszanek dietetycznych ciast i chlebów dla osób na dietach eliminacyjnych w tym celiakii i fenyloketonurii .

Składniki:
skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, cukier, skrobia ziemniaczana modyfikowana, mąka ryżowa, substancja zagęszczająca: pektyny, drożdże suszone (1,5%), sól.

Może zawierać: soję, mleko, orzeszki ziemne, orzechy laskowe.

Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna:1496 kJ / 357 kcal
Tłuszcz:0,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone:0,0 g
Węglowodany:85 g
w tym cukry:20 g
Białko:1,5 g
Sól:0,27 g
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.
© SolEx B2B