CELIKO Piernik bezglutenowy b/g 300g

Cena widoczna po zalogowaniu.
Oznaczenia
Kod kreskowy
5900038001190
Kod PCN
1901200000
Logistyka
Jednostka podstawowa
szt.
Waga
0.35 kg
Cechy
Flagi:
Opis
Piernik - ciasto bezglutenowe
Masa netto: 300 g
Producent: Celiko

Pyszne ciasto Piernik bezglutenowe Celiko:

znakomity, czekoladowy smak
odpowiedni dla wegan
łatwość i krótki czas wykonania - gotowe w 45 minut
produkt bezglutenowy (PL-064-103)
Zrobisz przy jego użyciu także: znakomite ciasto marchewkowe i doskonałe ciasto z jabłkami.

Bezglutenowe ciasta i chleby do wypiekania CELIKO to mieszanki produkowane z wysokiej jakości składników, zgodnie z reżimem produkcyjnym gwarantującym deklarowany skład czynników alergennych (np. gluten).
Firma CELIKO jako pierwsza firma w Polsce – już w 1984 roku - uruchomiła produkcję pełnej gamy mieszanek dietetycznych ciast i chlebów dla osób na dietach eliminacyjnych w tym celiakii i fenyloketonurii.

Koncentrat ciasta w proszku do wypieku PIERNIKA i innych ciast. Produkt bezglutenowy.

Składniki:
cukier, mąka ryżowa, skrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, błonnik kakaowy, cynamon, difosforany: regulator kwasowości; węglany sodu: substancja spulchniająca; aromat, sól, guma ksantanowa: substancja zagęszczająca.

Może zawierać: mleko, soję i ich pochodne.

Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna:1540 kJ / 363 kcal
Tłuszcz:1,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone:0,9 g
Węglowodany:82 g
w tym cukry:52 g
Błonnik:6,0 g
Białko:3,9 g
Sól:0,48 g
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.
© SolEx B2B