Opis
MĄKA RYŻOWA COCK - TL - 400g*50op/KRT
Masa netto:400
Producent: COCK
Mąka ryżowa – mąka wytwarzana z drobno zmielonych ziaren ryżu. Stanowi bardzo dobry substytut mąki pszennej dla osób z nietolerancją glutenu. Mąka ryżowa nadaje się jako dodatek do wypieków oraz do zagęszczania sosów. Jest istotnym składnikiem kuchni azjatyckiej, w której służy do przygotowywania deserów, pierożków, klusków oraz wielu innych dań.
- Do przygotowania ciast, naleśników, deserów oraz dań bezglutenowych.
- Idealna do zagęszczania zup i sosów.
- Stosowana w kuchni azjatyckiej do wyrobu klusek, pierożków i ciast ryżowych.
Składniki:
Mąka ryżowa 100%
Wartość odżywcza produktu w 100g:
| Wartość energetyczna: | 1486 kJ/350 kcal |
| Tłuszcz: | 1 |
| w tym kwasy tłuszczowe: | 0 |
| Węglowodany: | 79 |
| W tym cukry: | 0 |
| Błonnik: | 0 |
| Białko: | 5,9 |
| Sól: | 0 |
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Kraj pochodzenia: Tajlandia
Producent: ThaiWorld Import&Export Co., LTD – 2532 Trok Nokket, Ratchadaphisek Rd., Bangklo, Bangkholaem, Bangkok 10120, Thailand.
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.