Opis
Mąka z tapioki 50 x 400 g
Masa netto:400 g
Producent: COCK
Propozycja użycia: Mąka z tapioki to mąka skrobiowa używana do sosów i potraw oraz do panierowania mięsa i ryb. Użyć 1 łyżeczkę tapioki do zagęszczenia ok 250 ml zimnego płynu.
Składniki:
skrobia z tapioki 100 %.
0
Wartość odżywcza produktu w 100g:
| Wartość energetyczna: | 1499 / 353 |
| Tłuszcz: | 1 |
| w tym kwasy tłuszczowe: | 0 |
| Węglowodany: | 85 |
| W tym cukry: | 0 |
| Błonnik: | |
| Białko: | 0,6 |
| Sól: | 0,03 |
Przechowywać w temperaturze pokojowej.
Kraj pochodzenia: Tajlandia
Producent:
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.