Opis
Pasta curry Panang 10 x 12 x 50g
Masa netto:50 g
Producent: COCK
Propozycja dania (dla 2-3 osób):Wymieszaj 50 g pasty curry z 2 łyżkami oleju roślinnego i podgrzej na patelni. Dodaj 600 ml mleczka kokosowego, a następnie ok. 250 g dowolnego mięsa i gotuj w sosie do miękkości. Przypraw wedlle uznania sosem rybnym i cuk 512 123 6,2 3,5 11 6,9 3,4 14,2
21032 8 2103 90 90 Pasta curry Panang 1kg COCK Tajlandia 1 084909002648 13,5 13,5 12 1,08 1 12 8858826300376 47 36 14 13,68 12 48 288 84 suszona czerwona papryka chili 27%, trawa cytrynowa, szalotka, czosnek, sól, skórka limonki Kaffir, galangal, kminek w proszku, nasiona kolendry. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Propozycja dania (dla 2-3 osób):Wymieszaj 2 szklanki mleka kokosowego (ok. 400 ml) z 50 g pasty curry i podgrzej na patelni. Dodaj około 200 g mięsa i kawałków warzyw i gotuj w sosie do miękkości. Przypraw wedle uznania."
Składniki:
suszone czerwone chili 27%, trawa cytrynowa, szalotka, czosnek, sól, skórka limonki Kaffir, galangal, kminek w proszku, nasiona kolendry.
0
Wartość odżywcza produktu w 100g:
| Wartość energetyczna: | 512 / 123 |
| Tłuszcz: | 6,2 |
| w tym kwasy tłuszczowe: | 3,5 |
| Węglowodany: | 11 |
| W tym cukry: | 6,9 |
| Błonnik: | |
| Białko: | 3,4 |
| Sól: | 14,2 |
Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Kraj pochodzenia: Tajlandia
Producent:
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.