Opis
Pasta paprykowa vege
Masa netto:170 g
Producent: Devaldano
Pasta słonecznikowa wyprodukowana poprzez papryki czerwonej,. smażonej cebuli, pestek słonecznika, papryki konserwowej, koncentratu pomidorowego i przypraw. Produkt pakowany w szklane słoje, poddany procesowi sterylizacji
Do bezpośredniego spożycia dla wszystkich grup konsumenckich z wyjątkiem niemowląt i osób posiadających specjalne zalecenia dietetyczne.
Składniki:
Papryka czerwona 30%, pestki słonecznika 16,5 %, olej słonecznikowy, papryka konserwowa 13,2% (papryka, ocet spirytusowy, sól, przyprawy) woda, cebula, koncentrat pomidorowy, papryka ostra mielona, sól, papryka wędzona mielona, chili grys
Nie zawiera alergenów.
Wartość odżywcza produktu w 100g:
Wartość energetyczna: | 1085 kJ/ 262 kcal |
Tłuszcz: | 23,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe: | 2,5 g |
Węglowodany: | 8,1 g |
W tym cukry: | 5,8 g |
Błonnik: | 5,0 g |
Białko: | 2,6 g |
Sól: | 1,2 g |
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, chronić przed dostępem światła słonecznego. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 h.
Kraj pochodzenia: Bułgaria, Polska
Producent: Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe DANEX Sp. z o.o. ul.Dworcowa 34, Rosko, 64-730 Wieleń. Zakład produkcyjny w Drawskim Młynie
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.