Opis
Podgrzybek marynowany
Masa netto:280 g
Producent: Devaldano
Blanszowane podgrzybki, całkowicie pokryte zalewą zakwaszoną octem spirytusowym, pakowane w szklane słoje, pasteryzowane.
To najwyższej jakości przekąska, która idealnie sprawdzi się jako dodatek do pieczywa czy obiadu. Wyselekcjonowane grzyby to wspaniałe urozmaicenie dań.
Do bezpośredniego spożycia dla wszystkich grup konsumenckich z wyjątkiem niemowląt i osób posiadających specjalne zalecenia dietetyczne.
Składniki:
Podgrzybek brunatny 42,8 %, woda, ocet spirytusowy, cukier, cebula, sól, przyprawy.
Może zawierać gorczycę.
Wartość odżywcza produktu w 100g:
| Wartość energetyczna: | 248 kJ/59 kcal |
| Tłuszcz: | <0,5 g |
| w tym kwasy tłuszczowe: | <0,1 g |
| Węglowodany: | 10 g |
| W tym cukry: | 10 g |
| Błonnik: | |
| Białko: | 2,4 g |
| Sól: | 1,1 g |
Dostępem światła słonecznego. Po otwarciu przechowywać w lodówce w temperaturze 2-6°C do 7 dni.
Kraj pochodzenia: Polska
Producent: BACCA FOOD SOLUTIONS AND INNOVATIONS Sp. z.o.o Drawski Młyn, ul. Dworcowa 1B 64-733 Drawski Młyn
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.