Opis
Klopsiki wieprzowe w sosie grzybowym
Masa netto:400
Producent: Ed Red
Dobre mięso to podstawa – te pulpety smakują wybornie a w połączeniu z aromatycznym grzybowym sosem tworzą kwintesencję domowej kuchni. Dorodne klopsy z pieczarkowym sosem na grzybowym bulionie, wzbogacone wyjątkowym smakiem podgrzybków rozpieszczą Twoje podniebienie!
Zawartość puszki podgrzej
w garnku lub w kuchence mikrofalowej. Po otwarciu przechowuj w lodówce i spożyj w ciągu 48 godzin.
Składniki:
woda, mięso wieprzowe 31%, pieczarki 12,5%, cebula, białko sojowe*, marchew, podgrzybek suszony, mąka pszenna*, substancja zagęszczająca: skrobia kukurydziana modyfikowana, olej rzepakowy, sól, warzywa suszone (marchew, pietruszka, seler*, por, cebula, czosnek), przyprawy.
białko sojowe,mąka pszenna, seler
Wartość odżywcza produktu w 100g:
Wartość energetyczna: | 512 kJ/122 kcal |
Tłuszcz: | 7,6g |
w tym kwasy tłuszczowe: | 1,52g |
Węglowodany: | 8,2g |
W tym cukry: | 0,3g |
Błonnik: | |
Białko: | 7,28g |
Sól: | 1g |
Przechowywać w suchym miejscu w temp. Pokojowej.
Otwierać ostrożnie.
Kraj pochodzenia: Polska
Producent: Ed Red S.A. Ul. Bocheńska 7, 31-061 Kraków
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.