Opis
GRZYBY MUN NITKI (CN) -50 g/OPK*100/KRT
Masa netto:50
Producent: GREEN PAGODA
Grzyby Mun to podstawowy produkt wegetariańskiej kuchni chińskiej oraz niezastąpiony składniki popularnych sajgonek. Mają łagodny, grzybowy smak i przyjemną chrupką konsystencję.
Przed przyrządzeniem moczymy grzyby w ciepłej wodzie około 30 min.
Grzyby miękną i wielkość ich powiększa się 3-4 krotnie.
Przed gotowaniem usuwamy z grzybów twarde trzonki.
Składniki:
100% Grzyby Mun
Wartość odżywcza produktu w 100g:
| Wartość energetyczna: | 1543,6 kJ / 368,8 kcal |
| Tłuszcz: | 0,6 |
| w tym kwasy tłuszczowe: | 0 |
| Węglowodany: | 70,2 |
| W tym cukry: | 0 |
| Błonnik: | 0 |
| Białko: | 0 |
| Sól: | 0,02 |
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Kraj pochodzenia: Chiny
Producent: JINGNING China Mushroom Import & Export Co.,LTD – No. 105 North Renmin Road, Jingning, Lishui, Zhejiang.
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.