Opis
GRZYBY POKU 2.5-4cm-CN- 100g/OPK*50/KT
Masa netto:100
Producent: GREEN PAGODA
Grzyby Poku posiadają charakterystyczny smak oraz teksturę. Są zupełnie innym rodzajem grzyba niż te, znane w Polsce. Są idealnym dodatkiem do sałatek, zup - bulionów i dań z makaronem.
Przed przyrządzeniem moczymy grzyby w ciepłej wodzie około 30 min.
Grzyby miękną i wielkość ich powiększa się 3-4 krotnie.
Przed gotowaniem usuwamy z grzybów twarde trzonki.
Składniki:
100% Grzyby Poku
Wartość odżywcza produktu w 100g:
| Wartość energetyczna: | 1280,2 kJ / 305,8 kcal |
| Tłuszcz: | 0,99 |
| w tym kwasy tłuszczowe: | 0 |
| Węglowodany: | 75,37 |
| W tym cukry: | 0 |
| Błonnik: | 0 |
| Białko: | 0 |
| Sól: | 0,02 |
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Kraj pochodzenia: Chiny
Producent: JINGNING China Mushroom Import & Export Co.,LTD – No. 105 North Renmin Road, Jingning, Lishui, Zhejiang.
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.