Opis
Pasta z tuńczyka z zielonymi oliwkami
Masa netto: 225ml
Producent: Helcom
Pasta z tuńczyka z zielonymi oliwkami, idealna jako dodatek do tostów, kanapek, sałatek.
Składniki:
tuńczyk wędzony 26% ( Katsuwonus pelamis), ciecierzyca gotowana, woda, olej rzepakowy, zielone oliwki 8%, skrobia, cukier, olej słonecznikowy, ocet spirytusowy, miazga sezamowa tahini, sól, sok cytrynowy, przyprawy, regulatory kwasowości (kwas mlekowy, kwas cytrynowy), przeciwutleniacz: kwas askorbinowy
Wartość odżywcza w 100g produktu:
| Wartość energetyczna: | 815kJ/196kcal |
| Tłuszcz: | 13g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 1,1g |
| Węglowodany: | 11g |
| w tym cukry: | 3,6g |
| Błonnik: | 1,4g |
| Białko: | 8g |
| Sól: | 1,5g |
Greek Trade Sp z o.o Polska ul. Tadeusza Śliwiaka 14 30-797 Kraków
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.