HELCOM Pasta z czerwonej fasoli i soczewicy 190g

Oznaczenia
Kod kreskowy
5902166713464
Kod PCN
2005998000
Logistyka
Jednostka podstawowa
szt.
Waga
0.38 kg
Opis
Pasta z czerwonej fasoli i soczewicy
Masa netto: 190g
Producent: Helcom

Pasta z czerwonej fasoli i soczewicy firmy Helcom to smakowita porcja zdrowego, bezglutenowego białka, idealna dla wegan i wegetarian. Gotowana soczewica oraz czerwona fasola z dodatkiem pomidorów to smakowity dodatek do kanapek, tostów i krakersów. Można smarować nią grzanki, kanapki, tosty i przygotować z nich pyszne śniadanie. Świetnie sprawdzi się jako dip lub przystawka oraz farsz pierogów, naleśników i tortilli. Pasta bakłażanowa nie zawiera glutenu i jest idealną propozycją dla wegan i wegetarian.

Pasty marki Helcom produkowane są z dobrej jakości składników. Nie posiadają konserwantów, aromatów, barwników ani zagęstników. Pasty pakowane są w małe, szklane słoiczki z metalową nakrętką.

Składniki:
fasola czerwona gotowana 42%, soczewica gotowana 33%, pomidory, woda, oliwa z oliwek, sok cytrynowy, przyprawy, sól

Charakterystyczna ciemniejsza warstwa pod wieczkiem, nie wpływa na jakość wyrobu.

Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna:493 kJ / 188 kcal
Tłuszcz:5,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone:0,7 g
Węglowodany:9,1 g
w tym cukry:1,2 g
Błonnik:6,3 g
Białko:5,6 g
Sól:0,83 g

Greek Trade Sp z o.o Polska ul. Tadeusza Śliwiaka 14 30-797 Kraków
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.
© SolEx B2B