Opis
Syrop babka lancetowata
Masa netto:100 ml
Producent: KZZ Herbapol w Krakowie SA
Babka lancetowata wpływa łagodząco na gardło, krtań i struny głosowe. Wspomaga układ odpornościowy. Witamina C pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego oraz przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia.
Stosować po rozcieńczeniu z niewielką ilością wody lub bez rozcieńczenia. Zaleca się przyjmowanie po 1 łyżeczce (5 ml) 2 razy dziennie. Nie przekraczać zalecanej do spożycia dziennej porcji produktu.
Składniki:
Cukier, woda, wyciąg z liścia babki lancetowatej – 10%, witamina C – 0,1%, regulator kwasowości – kwas cytrynowy, naturalny aromat pomarańczowy
Wartość odżywcza produktu w 100g:
| Wartość energetyczna: | |
| Tłuszcz: | |
| w tym kwasy tłuszczowe: | |
| Węglowodany: | |
| W tym cukry: | |
| Błonnik: | |
| Białko: | |
| Sól: | |
Przechowywać w zamkniętym opakowaniu, w sposób niedostępny dla małych dzieci.
Kraj pochodzenia: Produkt polski
Producent: KZZ Herbapol w Krakowie SA, ul. Chałupnika 14, 31-464 Kraków
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.