Opis
KAPARY W ZALEWIE OCTOWEJ
Masa netto:g
Producent: HUTESA
Kapary. Idealnie nadają się do pizzy, makaronów, sałatek, sosów, dań z ryb i mięs, a także do jajek i kanapek. Ich charakterystyczny, pikantny smak przełamuje monotonię i dodaje potrawom wyrazistości.
Produkt gotowy do spożycia
Składniki:
Kapary, woda, sól, ocet spirytusowy.
Wartość odżywcza produktu w 100g:
| Wartość energetyczna: | 94kJ/23kcal |
| Tłuszcz: | 0,5 g |
| w tym kwasy tłuszczowe: | 0,1 g |
| Węglowodany: | 1,4 g |
| W tym cukry: | 0 g |
| Błonnik: | 4,6 g |
| Białko: | 1,3 g |
| Sól: | 4,3 g |
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Kraj pochodzenia: Hiszpania
Producent: KONSHURT M. KASPRZYK SP. K., Ul. Korfantego 26, 42-202 Częstochowa
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.