Opis
OLIWKI ZIELONE Z PASTĄ PAPRYKOWĄ W ZALEWIE
Masa netto:g
Producent: HUTESA
Zielone oliwki nadziewane pastą paprykową w zalewie. To wszechstronny składnik kulinarny, który doskonale nadaje się do wielu potraw, przekąsek i dań. Mogą być podawane jako samodzielna przystawka, dodatek do sałatek, pizzy, makaronów, dań mięsnych i rybnych, a także wchodzić w skład tapenad i innych past.
Produkt gotowy do spożycia
Składniki:
Oliwki zielone, pasta paprykowa (11%) [papryka (20% w paście), substancje zagęszczające (alginian sodu, guma guar), substancja wiążąca: chlorek wapnia], sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy.
Wartość odżywcza produktu w 100g:
Wartość energetyczna: | 513kJ/125kcal |
Tłuszcz: | 13 g |
w tym kwasy tłuszczowe: | 3,0 g |
Węglowodany: | 0 g |
W tym cukry: | 0 g |
Błonnik: | 2,1 g |
Białko: | 0,9 g |
Sól: | 4,0 g |
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Produkt może zawierać pojedyncze pestki lub ich pozostałości
Kraj pochodzenia: Hiszpania
Producent: KONSHURT M. KASPRZYK SP. K., Ul. Korfantego 26, 42-202 Częstochowa
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.