Opis
Bezglutenowa bułka kajzerka
Masa netto:120 g (2x 60g)
Producent: GFS Poland sp. z o.o.
Bułka kajzerka firmy to wyjątkowo miękka, bezglutenowa i bezlaktozowa bułeczka, oprószona suto mąką. Idealnie nadają się na smakowite kanapki i inne przekąski. Bułkę można spożywać bezpośrednio lub po podgrzaniu, dzięki czemu staje się chrupiąca. Bułka kajzerka to produkt odpowiedni dla wegetarian oraz osób na diecie bezglutenowej.
Produkt do bezpośredniego spożycia. Może być również podgrzewany w piekarni,
Składniki:
skrobie (tapiokowa, ziemniaczana, kukurydziana), woda, mąki (ryżowa, kukurydziana), olej rzepakowy, drożdże, syrop ryżowy z koncentratem soku winogronowego, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), błonnik roślinny z babki jajowatej, albumina w proszku (jaja), substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, guma ksantanowa), sól, cukier, aromat. Mozę zawierać białka mleka.
jaja, mleko (może zawierać białak mleka)
Wartość odżywcza produktu w 100g:
Wartość energetyczna: | 1166 kJ/ 277 kcal |
Tłuszcz: | 6,1 |
w tym kwasy tłuszczowe: | 0,5 |
Węglowodany: | 50,3 |
W tym cukry: | 5,7 |
Błonnik: | 3,9 |
Białko: | 3,2 |
Sól: | 1,25 |
przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Kraj pochodzenia:
Producent: GFS Poland Sp. z o.o. ul. Komorowicka 110 43-300 Bielsko-Biała
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.