INCOLA Bezglutenowe bułki z siemieniem i chia b/g 100g

Cena widoczna po zalogowaniu.
Oznaczenia
Kod kreskowy
5902431592077
Kod PCN
1905908000
Logistyka
Jednostka podstawowa
szt.
Waga
0.11 kg
Opis
Bezglutenowe Bułki z siemieniem lnianym i chią
Masa netto:100 g (2x50g)
Producent: Incola
Podłużna bułka obsypana siemieniem lnianym i chią, Barwa: Skórka jasnobrązowa, miękisz jasnobrązowy, Smak i zapach typowy dla produktu, Tekstura: Miękka, otwarta struktura
Produkt do bezpośredniego spożycia
Składniki:
skrobie (tapiokowa, ziemniaczana, kukurydziana), mąki (ryżowa, ryżowa pełnoziarnista), woda, olej rzepakowy, siemię lniane brązowe 4,3 %, siemię lniane złote 3,5 %, drożdże, syrop ryżowy z koncentratem soku winogronowego, słonecznik łuskany, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), błonnik roślinny z babki jajowatej, albumina w
proszku (jaja), nasiona chia 1,2 %, cukier, substancje zagęszczające (guma ksantanowa, hydroksypropylometyloceluloza), sól, melasa trzcinowa, mielona łuska gryki
Wartość odżywcza produktu w 100g:
Wartość energetyczna:1268/302 kJ/kcal
Tłuszcz: 7,9 g
w tym kwasy tłuszczowe: 1,25 g
Węglowodany: 56 g
W tym cukry: 5,4 g
Błonnik: 6,6 g
Białko: 4,9 g
Sól: 1 g


Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
-
Kraj pochodzenia:Polska
Producent: GFS Poland Sp. z o.o. ul. Komorowicka 110, 43-300 Bielsko Biała +48333339092 biuro@gsfp.pl
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.
© SolEx B2B