Opis
Bezglutenowe Bułki z siemieniem lnianym i chią
Masa netto:100 g (2x50g)
Producent: Incola
Podłużna bułka obsypana siemieniem lnianym i chią, Barwa: Skórka jasnobrązowa, miękisz jasnobrązowy, Smak i zapach typowy dla produktu, Tekstura: Miękka, otwarta struktura
Produkt do bezpośredniego spożycia
Składniki:
skrobie (tapiokowa, ziemniaczana, kukurydziana), mąki (ryżowa, ryżowa pełnoziarnista), woda, olej rzepakowy, siemię lniane brązowe 4,3 %, siemię lniane złote 3,5 %, drożdże, syrop ryżowy z koncentratem soku winogronowego, słonecznik łuskany, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), błonnik roślinny z babki jajowatej, albumina w
proszku (jaja), nasiona chia 1,2 %, cukier, substancje zagęszczające (guma ksantanowa, hydroksypropylometyloceluloza), sól, melasa trzcinowa, mielona łuska gryki
Wartość odżywcza produktu w 100g:
| Wartość energetyczna: | 1268/302 kJ/kcal |
| Tłuszcz: | 7,9 g |
| w tym kwasy tłuszczowe: 1,25 g |
| Węglowodany: | 56 g |
| W tym cukry: | 5,4 g |
| Błonnik: | 6,6 g |
| Białko: | 4,9 g |
| Sól: | 1 g |
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
-
Kraj pochodzenia:Polska
Producent: GFS Poland Sp. z o.o. ul. Komorowicka 110, 43-300 Bielsko Biała +48333339092 biuro@gsfp.pl
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.