Opis
Bezglutenowe Bułki ze słonecznikiem
Masa netto:100 g (2x50g)
Producent: Incola
Podłużna bułka obsypana nasionami słonecznika, Barwa: Skórka jasnobrązowa, miękisz jasnobrązowy, Smak i zapach typowy dla produktu, Tekstura: Miękka, otwarta struktura
Produkt do bezpośredniego spożycia
Składniki:
woda, skrobie (tapiokowa, ziemniaczana, kukurydziana), ziarna (słonecznik 13%, siemię lniane), mąka ryżowa, olej słonecznikowy, drożdże, syrop winogronowy, białko kurze (jaja), substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), błonnik roślinny (z babki jajowatej), cukier, substancje zagęszczające (guma ksantanowa, hydroksypropylometyloceluloza) sól, melasa trzcinowa, mielona łuska gryki.
Może zawierać białka mleka
Wartość odżywcza produktu w 100g:
Wartość energetyczna: | 1424/340 kJ/kcal |
Tłuszcz: | 13,6 g |
w tym kwasy tłuszczowe: 1,8 g |
Węglowodany: | 46,2 g |
W tym cukry: | 5,2 g |
Błonnik: | 4,7 g |
Białko: | 5,9 g |
Sól: | 1,0 g |
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
-
Kraj pochodzenia:Polska
Producent: GFS Poland Sp. z o.o. ul. Komorowicka 110, 43-300 Bielsko Biała +48333339092 biuro@gsfp.pl
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.