Opis
INCOLA Bezglutenowe spody do pizzy 230g
Masa netto:230 g
Producent: Incola
Spód do pizzy w kształcie prostokąta, barwa biała, zapach i smak typowy dla produktu, tekstura twarda, zbita.
Sposób przygotowania: piekarnik nagrzej do
190?. Na spód do pizzy nałóż sos pomidorowy i
ulubione dodatki. Pizzę podgrzewaj w piekarniku
przez 6 minut.
Składniki:
woda, skrobie (kukurydziana, ziemniaczana, tapiokowa), mąka ryżowa, olej rzepakowy,
syrop ryżowy, glukoza, drożdże, substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, guma
guar), sól, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych).
-
Wartość odżywcza produktu w 100g:
Wartość energetyczna: | 1300/309 kJ/kcal |
Tłuszcz: | 8,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe: 0,9 g |
Węglowodany: | 56,1 g |
W tym cukry: | 6,6 g |
Błonnik: | 2,4 g |
Białko: | 1,9 g |
Sól: | 0,9 g |
Przechowywać w temperaturze 14 – 21 ?, z dala od
źródeł ciepła i promieni słonecznych
Kraj pochodzenia: Polska
Producent: GFS Poland Sp. z o.o. ul. Komorowicka 110, 43-300 Bielsko Biała
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.