Opis
Ciastka kakaowe z kremem o smaku waniliowym (26 %). Produkt bezglutenowy.
Masa netto:125 g
Producent: INCOLA
Ciatska kakaowe z kremem o smaku waniliowym. Produkt bezglutenowy. Idealna słodka przekąska do kawy. Można ją zabrać ze sobą do szkoły czy pracy
Produkt do bezpośredniego spożycia
Składniki:
mąka ryżowa, cukier, tłuszcz kokosowy, skrobia kukurydziana, kakao w proszku o obiżonej zawartości tłuszczu (8%), mąka kukurydziana, syrop glukozowy, dekstroza, olej słonecznikowy, skrobia ziemniaczana, błonnik z korzenia cykorii (inulina), substancja zagęszczająca (guma ksantanowa), substancja spulchniająca (wodorowęglan sodu), emulgator (lecytyny), sól, aromat naturalny, aromat.
Wartość odżywcza produktu w 100g:
Wartość energetyczna: | 1972 kJ / 470 kcal |
Tłuszcz: | 19,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe: | 15,0 g |
Węglowodany: | 69,0 g |
W tym cukry: | 28,0 g |
Błonnik: | 3,5 g |
Białko: | 4,0 g |
Sól: | 1,1 g |
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Kraj pochodzenia: UE
Producent: GFS Poland Sp. z o. o. 43-300 Bielsko-Biała Ul. Komorowicaka 110
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.