Opis
Ciastka kakaowe z kremem o smaku waniliowym (24%). Nie zawiera cukrów. Zawiera substancję słodzącą. Produkt bezglutenowy.
Masa netto:125 g
Producent: INCOLA
Ciastka kakaowe z kremem o smaku waniliowym. Nie zawiera cukrów. Zawiera substancję słodzącą. Produkt bezglutenowy. Idealna słodka przekąska do kawy. Można ją zabrać ze sobą do szkoły czy pracy
Produkt do bezpośredniego spożycia
Składniki:
mąka ryżowa, substancja słodząca (maltitol), tłuszcz kokosowy, skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, kakao w proszku o obiżonej zawartości tłuszczu (5 %), mąka kukurydziana, błonnik z korzenia cykorii (inulina), olej słonecznikowy, skrobia ryżowa, substancja spulchniająca (wodorowęglan sodu), substancja zagęszczająca (guma ksantanowa), emulgator (lecytyny), sól, aromat naturalny, aromat.
Wartość odżywcza produktu w 100g:
Wartość energetyczna: | 1862 kJ / 446 kcal |
Tłuszcz: | 20,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe: | 16,0 g |
Węglowodany: | 68,0 g |
W tym cukry: | <0,5 g |
Błonnik: | 6,6 g |
Białko: | 3,1 g |
Sól: | 0,94 g |
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Zawiera substancje słodzące. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.
Kraj pochodzenia: UE
Producent: GFS Poland Sp. z o. o. 43-300 Bielsko-Biała Ul. Komorowicaka 110
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.